Het pashokje..

Hi lieve volgers,

net als jullie ben ik zo blij dat het weer wat “normaler” wordt in NL.

MAAR!

ik weet niet of jullie al geshopt hebben?

Sowieso vind ik de overgang van winter naar zomer kleding wat heftig,

van de lekkere sok randen die een afdruk achterlaten op je witte en altijd te droge benen tot het geweldige licht van het pashokje..

En dan hebben we nu ineens de personal shop optie,

na een try out bij de Hema waar het voelde alsof ik 10 min gratis winkelen had gewonnen.

Als een malle door die Hema vloog en na 10 min 90 euro aan “troep” moest afrekenen zou je denken dat je er iets van leert..

Niet helemaal het geval, ik wilde namelijk iets voor mezelf

Dapper een afspraak gemaakt bij dat leuke winkeltje waar ze normaal al zo ontzettend aardig zijn.

Nu kreeg ik het gevoel wat de gemiddelde koningin moet ervaren, zo lief, zo behulpzaam, hapjes het hield maar niet op.

Hallo ongemakkelijkheid, dat ligt trouwens geheel aan mezelf. Ik ga nooit zo goed met 1 op 1 contact.

En daar sta je dan, de Corona kilo’s verstoppen zich niet meer, ipv m’n trouwe jeans maat moest ik er niet 1 maar 2 groter (nog meer ongemak!!) de witte benen, je lelijke sokken. Wat een ellende!

Nu zit ik aan een bord met tonijn en groente, plus een veel te strakke spijkerbroek. Want ja, ze zijn zo aardig en de winkeliers verdienen het zo om weer wat omzet te maken, dus toch gekocht.

Dit pashokjes leed heeft mij lig doen inspireren tot nog meer leuke zomer kettingen, die staan je altijd!

Vrolijke kleuren, betaalbaar en zo leuk om te mixen!

De zomer van 2021 wordt er 1 van JA we zijn er weer!

Lekker flaneren en op de terrassen zitten, dat hebben we wel verdiend met z’n allen.

Ps, nu ik mezelf op een gezonde manier van eten heb gezet, kan ik niet wachten om binnenkort toch weer de confrontatie met het pashokje aan te gaan.

Fijne week!

Liefs,

Angela

Share:

You may also like

3 Comments

 1. Avatar
  Valérie (bijnaam)
  16 maart 2021

  Leuk die verhalen , je schrijft luchtig en amusant !
  Die Corona kilo’s vallen toch wel mee 😷ik vond je bord wel goed vol met gezond voer . Als je dat achterover slaat heb je alweer een maatje meer hihi . Je moet er maar nooit over stressen want stress maakt dikker , gewoon schijn dikker want niets is ooit wat het lijkt . Je maakt een sprintje met Loulou en rent achter je bonus kindjes aan checkt je uithoudingsvermogen en denkt aan je bonus tante Ans die altijd 5 kg meezeult die ze niet verdient . Shoppen kan ook al niet , sta je bij een lingerie winkel iets te passen jagen ze je na 10 min. het pashok uit . Je snapt wel hoe je daar uitkomt na 10 minuten . Dan kan je beter 100 nutteloze dingen voor je zelf bij de Hema bij elkaar rennen , vergeet dan niet om netjes af te rekenen , het is makkelijker omdat je met je hoofd in je mondkapje bij Corona bent en er geen bewaker te vinden is . Toch werd er laatst iemand bij de kladden gegrepen omdat je ……ja juist maar met z’n tweeën door de Hema rent . Dat valt dubbel op!
  Je bent de paaseieren toch niet vergeten of de overheerlijke slagroomsoesjes!!!! Van al dat rennen was je toch al wat calorieën verloren en had je je 10.000 stappen gehaald . Het leven kan zo simpel wezen ! Als ik weer eens een origineel fitness apparaatje zie , dit keer een ring !!!zegt mijn liefhebbende echtgenoot “ kan het onder je bed koop het dan maar” Kijk dus noooooit onder ons bed en koop die ring niet van een sluwe firma voor 29.75 ( succes verzekerd gratis hernia, gekneusde bekkenbodem en geforceerde schouder banden als toetje ) Bij Bol kost dat ding 9.75 ………ex verzendkosten dan dauw je er een fitness boek bij en zit je al gauw op gratis verzendkosten ! Doe mij dan maar een Balinees armbandje met veel bling bling …..
  Ik bedoel maar , alweer wat calorieën verbrand met schrijven want dan eet ik niet haha
  Dag lieve Angela veel succes met alles en met bloggen !

  • Avatar
   angela.hendriks@live.nl
   17 maart 2021

   Hahaha!
   Lieve bonus tante, het lijkt me tijd dat jij je eigen blog gaat schrijven.
   Moet hier zo smakelijk om lachen, dat is dan ook het enige wat smaakt, de droge cracker niet zo 😉
   Heel veel liefs!

 2. Avatar
  Valérie (bijnaam)
  17 maart 2021

  Tja een eigen blog , ik blog me gek op mijn iPhone met 5 broers , 6 zussen en aanhang die mij aanraden een boek te gaan schrijven net als Els en Jan haha. We laten het even bij reacties, stemmen en testen. Onder ons bed alles op marktplaats ……..genoeg ruimte creëren voor een stappen teller , kan onder mijn hoofdkussen ……
  Liefs en doe kaas op je crackertje met tomaat en komkommer ……..gooi je weegschaal het raam uit als het windstil is . Liefs voor jou en onze lieve neef 😘❤️🧁🍩🍰🥂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *