Blog nr 2

Hi allemaal, het is al even geleden dat ik wat aan jullie schreef.

Wat was het een heftige periode zeg! Corona heeft en hakt er natuurlijk nog steeds heftig in. Heb er bewust niets over geschreven, want ja wie zit er op geklaag te wachten terwijl we allemaal met het zelfde bijltje hakken.

Dus met een positieve blik kijk ik vooruit 🙂

Corona heeft best wat roet in onze trouwplannen gegooid, maar de positieve noot is dat we over 6 weken de sleutel van ons droomhuis krijgen!!

Heb daar zo ontzettend veel zin in!

Nu lekker druk met meubels uitzoeken, kamers en kinderkamers inrichten en natuurlijk een super knus plekje voor onze lieve Loulou creëren.

Voor de mensen die voor het eerst meelezen, Loulou is ons Frans Bulldogje dan heb je Rogier mijn aanstaande en samen hebben we 4 kinderen in de leeftijd 16 tm 3. Best even schakelen dus, maar heel gezellig.

Zelf ben ik via Instagram gestart met Bacon and Coconuts, waar het eerst vooral inkoop was maak ik nu bijna alles zelf. Het deel dat wel door anderen geproduceerd wordt gebeurt op Bali, erg leuk zo steun je de locale economie ipv de Giants in de grote landen.

Erg fijn dat ik nu de webshop heb, maar vind de persoonlijke noot zelf zo bij m’n merk passen, vandaar de blog.

Momenteel doet de Candy collectie het erg goed, de vrolijkheid brengt je zo terug naar je kindertijd, maar dan wel met een volwassen touch.

Erg leuk om te combineren met bijvoorbeeld de surfers, of het gouden tientje.

Goed om te weten dat er tegenwoordig aan elke ketting een verlengstukje van 5cm zit zodat je zelf heel leuk laagjes kan maken.

Ik spring een beetje van de hak op de tak, maar terwijl ik dit schrijf rennen er 3 gillende kinderen voorbij, Loulou met m’n Dior sneaker (HELP)

Man naast me met allerlei ingewikkelde teksten over SEO en Analytics, en ik ben adhd’er dus ja, ik ben het af en toe even kwijt.

Hij begint nu over targeting, lijkt mij het juiste moment dit af te sluiten en even met een heel serieus gezicht te luisteren.

Fijn weekend allemaal,

en tot snel.

Liefs!

Share:

You may also like

1 Comment

  1. Avatar
    bursa escort
    1 maart 2021

    Thanks-a-mundo for the article post. Keep writing. Kelci Raynard Gipsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *